Koirakuvaus

Varaus

Ensin tiedustelen kuvaustoiveesi ja tietoa koirastasi, sitten mietitään sen pohjalta sinulle ja koirallesi sopiva kuvausmiljöö ja kuvausaika. Koiran ei tarvitse osata mitään erityistä ja kuvaukset tehdään ihan koiran ehdoilla. Jos koirasi osaa enemmän, voimme toki tehdä myös haastavampia temppuja. Tutustu hinnastoon täältä..

Miten valmistautua?

Koiralle on hyvä ottaa mukaan palkaksi oikein hyviä herkkuja tai kiva lelu. Mieti mistä koirasi palkkaantuu parhaiten. Koita valita mahdollisimman huomaamaton panta ja hihna, jotta ne eivät erotu liikaa kuvissa. Muista ottaa koiralle vettä matkaan. Jos koirasi turkki on erityisen tärkeä sinulle, huolehdithan, että se on haluamassasi kunnossa.

Ennen kuvausta olisi hyvä varata aikaa hetki kuvauspaikkaan tutustumiseen, jotta koirasi on helpompi keskittyä kuvauksen alkaessa. On hyvä huolehtia, että koirasi ei ole liian väsynyt kuvaukseen saapuessa, että se jaksaa vielä keskittyä kuvaukseen.

Valkkaa lempilelu tai suosikki herkkuja mukaan!

Kuvaus

Käyn yleensä kiertämässä kuvauspaikkaa ennen kuvausta, jotta voin valmiiksi katsoa sopivia kohtia kuvaukseen. Kuvauksen alussa keskustelemme vielä toiveistasi, koirastasi ja kuvauksen kulusta, samalla pystyn arvioimaan koirasi mielentilaa. Kun koira on rauhallinen ja tutustunut tarpeeksi paikkaan, voimme aloittaa kuvauksen.

Yritän löytää aina hieman erilaisia kuvauspaikkoja, jotta kuviin saadaan vaihtelua. Kuvaus etenee aina koiran ehdoilla ja kuvauksen kesto riippuu koirastasi. Muista palkata koiraasi hyvin, jotta kuvaus on koiralle mielekästä, eikä tarvitse pelätä keskeyttämästä minua kesken kuvauksen.

Koiran ei tarvitse osata mitään erityistä, mutta on hyvä kertoa minulle mitä koirasi mahdollisesti osaa, jotta voin miettiä miten sitä pystyisi hyödyntämään kuvauksen aikana. Toiveita ja ideoita saa myös jakaa kesken kuvauksen. Pantaa ja hihnaa käyttäessä on hihna paras asetella aina koiran selän taakse. Näin hihna on helpompi poistaa kuvista jälkikäteen. Jos sinulla on rekvisiittaa, mitä tahdot hyödyntää, niin kaikki ideat ovat vapaita, koska kuvat ovat sinua varten.  

Minulle on tärkeää on, että koiralla ja sinulla on mukavaa kuvauksen aikana! Kuvaus on kiva juttu, eikä liian vakavaa.

Kuvien toimitus

Toimitan viikon sisällä koekuvat kuvat.fi – sivun kautta, josta voit valita sovitun määrän haluamasi kuvia. Valitut kuvat käsittelen huolellisesti. Valmiit kuvat toimitetaan 3 viikon sisään siitä, kun olet valinnut kuvat. Valokuvat toimitetaan netti- ja tulostuslaatuisena kuvatiedostona kuvat.fi- sivun kautta. 

Tutustu koirakuviini täältä..