Kuvausehdot

nettiuntitled-(7-of-16) (1)

Info ja kuvausehdot

Ehtojen hyväksyminen on edellytys valokuvaukseen osallistumiselle!

Kuvaus

Kuvauksen aika ja paikka sovitaan etukäteen ja muutoksista sovitaan yhdessä.  Jos poissaolosta ei ilmoita etukäteen ja kuvaaja saapuu turhaan kuvauspaikalle, niin peritään matkakulut. 

Miten valmistautua?

Koiralle on hyvä ottaa mukaan palkaksi oikein hyviä herkkuja tai kiva lelu. Mieti mistä koirasi palkkaantuu parhaiten. Mukaan on hyvä valita mahdollisimman huomaamaton panta ja hihna, jotta ne eivät vie kuvissa liikaa huomiota koirastasi.

Ennen kuvausta olisi hyvä varata aikaa hetki kuvauspaikkaan tutustumiseen, jotta koirasi on helpompi keskittyä kuvauksen alkaessa.

Kuvien toimitus

Kuvauksen ollessa ilmainen kuvaaja valitsee itse (vähintään 1 kuva), jotka toimitetaan asiakkaalle kuvatiedostona kuvat.fi- sivun kautta. Nettikuvat optimoin nettiin sopivaan kokoon ja muotoon, joihin tulee minun logoni.

Lisää kuvia on mahdollista ostaa tilaamalla koekuvagallerian, josta voi valita ja ostaa haluamasi kuvia. 

lisäkuva hinnat

  • koekuvagalleria  0 €.
  • Lisäkuvat 40 €/ kpl

Hinnat sisältävät 24 % alv. Laskutus toimii Ukko.fi laskutuspalvelun kautta.

Tekijänoikeudet

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia portfoliossa, sosiaalisessa mediassa sekä valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa.

Asiakas saa julkaista kuvia, teettää kuvatulosteita ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa ei‐kaupallisessa tarkoituksessa. Kaupalliseen käyttöön kuvia ei saa käyttää ilman erillistä sopimusta. Asiakas ei saa muokata kuvia tai esimerkiksi rajata kuvaajan logoa pois ilman lupaa. Kuvia julkaistaessa mainitse tai tägää kuvaajan @leilaluodemaaphotos.

Kuvaajalla on oikeus myydä tai luovuttaa kuvia kolmansille osapuolille. Kuvia joissa näkyy ihmisiä, niin on sovittava asiasta erikseen ja kuvaaja on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle kuvien mahdollisesta luovutuksesta, jos niissä näkyy ihmisiä.

Varmuuskopiointi ja mahdollinen tuhoutuminen

Kuvaaja on velvollinen huolehtimaan varmuuskopioinnista 9 kuukauden ajan, jonka jälkeen velvollisuus päättyy.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan sovittelemalla. Kaikki lisäykset ja muutokset sopimukseen on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostitse. 

Vinkki! Kuvien käyttö mobiililla.

Puhelimella kuvaa jakaessa sovellus voi pienentää kuvaa ja heikentää sen laatua oletus asetuksien vuoksi.

Esimerkiksi Android käyttöjärjestelmän Facebook -sovelluksessa löytyy oma asetus Lataa HD-kuvia ja se on oletuksena pois päältä. Tämä asetus olisi hyvä laittaa päälle, jotta kuvat näkyvät hyvän laatuisena Facebookissa.

Android-ohje: avaa Facebook -sovellus -> näpäytä oikeassa ylänurkassa olevaa kolmen viivan ikonia -> rullaa alaspäin ja valitse Asetukset ja yksityisyys -> Asetukset ja rullaa ihan alas asti-> Media ja yhteystiedot -> Aseta päälle asetus ”Lataa kuvia HD-laatuisena”.

Puhelimesi sovelluksessa voi vielä olla Datan säästö päällä, joka myös pienentää kuvien kokoa. Ohje: valitse Asetukset ja yksityisyys -> Datansäästö -> valitse pois päältä.

Vältä kuvien lataamista sosiaalisenmedian kautta puhelimeen ja sen uudelleen käytöä. Somen kautta ladattu kuva ei säilytä alkuperäistä kokoa ja laatua.  

Hyväksyn ehdot

netti6Z0A2891-Edit