Minusta

MINÄ : Olen vuonna 1992 syntynyt eläin- ja koirakuvaaja Lempäälästä. Minulla on kaksi amstaffia ”Jekku” ja ”Manta”. Opiskelin Media-alan perustutkintoa Tredussa ja valmistuin keväällä 2019 Mediapalvelujen toteuttajaksi.  

Minun valokuvaus alkoi, kun otin ensimmäiset kuvat pupuistani. Nuorena olin kova heppa tyttö, joten räpsin kuvia mielelläni myös hevosista ja piirsin paljon hevosaiheisia piirustuksia. Koirakuvaus alkoi, kun meille tuli Manta-koira, sitten Jekku-pennun saavuttua kuvausinto yltyi kovasti, ja kasvoi joka viikkoiseksi harrastukseksi. Näin Jekun kanssa aktiivisesti koirakavereita ja tykkäsin kuvata niitä, siitä sitten alkoi, myös ulkopuoliset kysymään kuvia. Nykyään kuvaan asiakkaiden koiria sivutoimisesti tai omaksi iloksi omia kuvausprojekteja viikoittain.

Harrastuksiin kuuluu koirien kanssa ulkoilu ja niiden kanssa vaeltaminen.

JEKKU on ensimmäinen koira, jonka olen kasvattanut pennusta asti. Jekku on ainakin omasta mielestäni melkein täydellinen koira. Hän on iso ”mammanpoika” ja on ollut pennusta asti melko helppo ja kiltti.  Jekun kanssa on todella mukava mennä ihmistenilmoille, sillä se saa yleensä ihmisiltä kehuja hyvästä käytöksestä. Jekku onkin minun luottomallini ja kuvausasistenttini.

Manta tuli meille kun se oli n. 2-vuotias. Sillä oli aluksi vähän ”vaikeaa”. Manta on ollut pohjimmiltaan aina todella sympaattinen ja rakastava koira. Nykyään hän on paljon rauhallisempi ja on elämäänsä tyytyväinen sohvaperuna.  

Manta ja Jekku ovat ihana pariskunta, he rakastavat olla lähekkäin ja ovat kuin paita ja peppu.